rozhovory
  • Zvítězila jste v první sérii TV show Tvoje tvář má známý hlas. Měla jste v té době vůbec čas a energii na jinou práci, nebo jste se věnovala pouze této soutěži? Co Vás motivovalo k nejlepším výkonům?

Když přišlo účinkování v TTMZH, měla jsem domluvenu spoustu jiné práce a už to nešlo měnit. Takže nezbylo než to nějak skloubit a zvládnout. Točila jsem Ulici, zkoušela muzikál v Praze, hrála v Praze, v Brně a do toho tréninky a natáčení Tváře. Byly dny, kdy jsem spala třeba jen tři hodiny. Bylo to sice náročné, ale bavilo mě to moc, protože byla vůle, motivace i energie to vše zvládnout.

  • Baví Vás práce v seriálu Ulice? Jak daleko víte, kam se bude Vaše role ubírat?

Těší mě, že mě potkala práce na seriálu, který je divácky oblíbený, a hlavně to, že se při natáčení setkávám s fajn lidmi a že si spolupráci můžeme užít. I když je to někdy náročnější, občas na natáčení vstáváte v 5.00, celý den točíte a večer vás čeká třeba představení v divadle, ale jindy je naštěstí zase úplně volný den. A jaké mají dlouhodobější plány s naší dějovou linkou, to se dozvídáme asi půl roku dopředu. Konkrétní texty máme asi tři týdny dopředu, myslím.

  • Co ráda děláte ve volném čase?

Všechno možné, na co běžně nemám čas, ráda se potkávám se svými přáteli, rodinou, jdu na procházku se psem, jedu na chalupu do Beskyd, do lesa na houby, když je víc času, tak jedu strašně ráda k moři. A mám dny, kdy taky ráda nedělám vůbec nic.

  • V jaké roli Vás můžeme v divadle vidět ve druhé polovině roku?

Můžete mě vidět v několika inscenacích v Městském divadle Brno, například v představení Vrabčák a Anděl v roli Edith Piaf, v muzikálu Chaplin v roli Heddy Hopperové, což je, konečně, má první zápornější role… a v mnoha dalších. V pražském Kongresovém centru v muzikálech Mamma Mia! nebo Rocky, v Noci na Karlštejně přímo na Hradě Karlštejn, a nebo můžete přijít na naše koncerty s big bandem New Time Orchestra, veškeré mé profesní aktivity lze sledovat na mém profesním FB.

  • Znáte město Kolín? Těšíme se na Vaše společné vystoupení s Kolínským Big Bandem!

Do Kolína jezdíme pravidelně hostovat právě s Městským divadlem Brno a vždy se dočkáme velmi milého přijetí, takže se těším na další milé setkání v Kolíně!